AutoDesign

Új formairányzatok, autók, jövő? Jelen-tem.

Friss topikok

Brazil Volkswagen tervek - jöhetnének Európába is

.: mimino :. 2009.01.29. 22:50

 Az új 6-os Golf. Semmi egetrengető változás, nem mer újat hozni, csak finoman, apránként. Az Astra mert - nyert. Jelenleg a Passat (a CC is) és a Beetle, ami jól néz ki. Sajnálom, hogy nem lett semmi a retro T1-es Transporterből, sokkalta sikeresebb lehetett volna, mint a T5-ös. Bár még ez is elmegy a jelenlegi kínálatban.

Jön az új Sirocco, na ott már mutat némi újat a Volkswagen, de még mindíg nem az igazi. Brazíliában ekép gondolják a srácok (és remélem a lányok is) a VW formáit.. igen. Jöjjenek Wolfsburgba is!!!

A Gol a brazil Golf. Nagy kultúrája van, és mindezt a múltat idéző tervek is bizonyítják: szögletes autókat is át lehet hozni a mai kerekebb formavilágba. Gol G6 Brasil. KELL.


Címkék: volkswagen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autodesign.blog.hu/api/trackback/id/tr52911354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása