AutoDesign

Új formairányzatok, autók, jövő? Jelen-tem.

Friss topikok

Reményteljes gyönyör: Tesla Model S

.: mimino :. 2009.03.27. 14:11

Valami elképesztő gyönyörűséget láthat és várhat a Tesla Motors-tól a nagyérdemű. Ennyire fantasztikusan egyszerű és szép, letisztult forma csak nagyon kevés autónak van. Legelső benyomásom egy új Lexus volt, de aztán megnéztem alaposabban a képet. Nem. Ő bizony egy A Tesla!

A kilincsek nem tudom hol vannak, lehet hogy kézrátétellel nyílnak az ajtók. Nagyon High-tech érzést nyújt az autó. Szinte hallom, ahogy zümmögve suhan el mellettem!
Elektromos meghajtású, mint a Roadster. Hálózatról tölthető akkumlátora 4 óra alatt töltődik fel, talán soknak tűnik. Éjszaka aludni kell, gyűjteni az energiát a másnapi állatkodáshoz. Mert vele biztosan lehet: 6 mp alatt van 100-on
(0-60 mérföld: 5,6 sec), 192-vel repeszthet, ami nem villámgyors, de éppen elegendő adottságaihoz képest.



Szemből már agresszívabb, kicsit Maserati Quattroporte utódnak nézném. De összességében nagyon egyedi megjelenést kapott. Szép íves lámpái, mértéktartó légbeömlői nem keltenek nagy félelmet az elé tévedőnek, mégis jelzi, itt valami átlagon felüli monstrummal van dolga.


5+2 üléses, a két pótülés menetiránynak háttal kapott helyet.




Remélem 5 éven belül már sok fog belőlük szaladgálni az utakon. Meglátjuk, milyen marketingje lesz az autónak, milyen filmekben fog szerepelni. Ilyen autókat kellene támogatni, nekem is kell egy a garázsba!

Címkék: tesla

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autodesign.blog.hu/api/trackback/id/tr151029259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ErEr 2009.05.15. 11:31:42

itt már nem lesz új post ebben az évszázadban?

.: mimino :. · http://chinacar.blog.hu 2009.05.15. 21:18:46

@ErEr: dede, csak most erősen diplomatervezésben vagyok, elmegy minden időm. Összecsapni meg nem szeretném amolyan töltelék posttal.

wolframkarbid 2009.06.29. 23:06:55

@.: mimino :.: Helyette a diploma terved csaptad össze töltelékkel.
süti beállítások módosítása